Belangrijk om te weten is dat je dit als ondernemer als bedrijfskost kan inbrengen. Je krijgt een factuur voor Ondernemerscoaching.

De investering in het jaartraject bedraagt 18.000 EUR, dat is 1.500 EUR per maand, excl. BTW. Het is niet mogelijk om slechts 1 of enkele modules te volgen, zie ook de vraag “Waarom een jaartraject?”.

Dit is een investering in geld, maar ook een engagement in tijd en energie. Het is een investering in jezelf en je gezin.

Het gaat niet over wat ik je aanbied of het aantal uren dat we samen doorbrengen. Het gaat over wie je wordt tijdens en na onze samenwerking. Je zal veel bewuster in het leven staan. Je leert hoe je alles kan aantrekken waar je van droomt en welke stappen nodig zijn om dat te realiseren. Je leert je buikgevoel te gebruiken als persoonlijk kompas. Je ervaart meer balans tussen werk en privé. De relatie met je partner en kinderen zijn warm, liefdevol en respectvol. Door je persoonlijke handleiding leer je jezelf nog veel beter kennen en voel je je krachtig en energiek. Je neemt leiderschap in je gezin en je bedrijf. Persoonlijke ontwikkeling wordt een onderdeel van je leven.