Enkele getuigenissen van klanten

aanhalingsteken in blauw

Wat ben ik blij dat ik coaching een kans gegeven heb. Hierdoor heb ik stappen gezet waarvan ik op voorhand nooit gedacht had dat ik het kon of had ik er gewoon nooit het lef voor.
Hiervoor ben ik Patsy zo ontzettend dankbaar. Dankzij haar oprechte interesse om je te leren kennen en door de rust en kalmte die zij uitstraalt, krijg je onmiddellijk een gevoel van veiligheid, vertrouwen en vooral van begrip. Ze neemt de tijd om te luisteren naar je verhaal en helpt om orde te creëren in je eigen chaos. Om vervolgens samen aan de slag te gaan om je doelen te bereiken. Ze wordt zowat je persoonlijke begeleider waarop je steeds kan rekenen, wat een enorme geruststelling is. Tegelijk gaat ze nooit zeggen wat je moet doen, waardoor je leert om te gaan met je eigen verantwoordelijkheden.
Dus dankjewel Patsy voor het geduld, de tijd, het advies en zoveel meer. Dankzij jou ben ik een ‘nieuwe ik’ die nog dagelijks gebruik maakt van alles wat je me hebt geleerd en iemand die trots is op waar ze nu staat.

Marthe, Leuven
aanhalingsteken in blauw

Wat ben ik blij dat ik bij deze vrouw ben terechtgekomen! Mijn coaching traject bij Patsy heeft mijn leven een heel andere wending gegeven. De inzichten, kennis en inspiratie die ik bij haar heb opgedaan, waardoor ik mijn stappen heb kunnen en durven zetten, zijn voor mij onbetaalbaar. Eveneens legt ze de gepaste dosis verantwoordelijkheid bij jou, waardoor ook jij het beste uit jezelf kunt halen. Patsy hanteert de juiste mindset en blijft telkens zelf groeien, dat is wat haar voor mij geweldig maakt! ‘She leads by example’, wat zeer mooi is om te zien! Kortom: Dankjewel voor deze verrijking, ik heb geen seconde spijt gehad en zou het zo opnieuw doen!

Monica, Leuven
aanhalingsteken in blauw

Je komt hier terecht in een oase van rust, letterlijk en figuurlijk. Patsy straalt niet alleen wijsheid uit, ze verrijkt je ook met haar kennis en leidt jou naar levensveranderende inzichten. Ze geeft alles van zichzelf om je te helpen, maar ze respecteert je ook in de stappen die je wel of niet zet, het is echt aan jezelf om actie te nemen. En dat maakt dat je gaat excellereren eens je zelf die keuze maakt.

Anja, Aartselaar
aanhalingsteken in blauw
Patsy, ik kan u niet genoeg bedanken voor al hetgeen je voor mij al gedaan hebt, de tijd die je in mij gestoken hebt. Ik heb weer veel zaken gedaan die ik van u geleerd heb. Niet altijd heb ik het helemaal door van de eerste keer, maar ik denk er wel over na, ben er mee bezig, en nadien zeg ik van, ja dat was wat Patsy bedoelde en mij probeerde duidelijk te maken, nu heb ik het door, en het is steeds maar positiever.

Ik heb weer een zeer grote stap gezet naar mijn doel (dat was gelukkig zijn) en inderdaad, het was effe een zure appel, maar de stap is gezet, en ik voel mij weer veel gelukkiger. Ik heb er ondertussen al enkele andere doelen, of dromen bij, waar ik zelf enkele maanden geleden niet van wist dat ik nog van iets kon dromen. Ik had toch alles maar was niet gelukkig, en nu heb ik nog alles, en ben ik al veel gelukkiger, en zal ik nog meer krijgen/bekomen.
Je bent inderdaad meer dan uw geld waard, en je maakt ook waar wat je de eerste maal beloofd hebt, je doet zelfs meer dan wat je beloofde. Echt respect!
Je moest eens zien welke diepgaande SMS wij ondertussen al naar elkaar gestuurd hebben vandaag, ik heb mijn vrouw terug gevonden!!
Patsy, bedankt! Jij bent een geweldige en inspirerende dame!!!

Mark, Leuven
aanhalingsteken in blauw

Ik ben al 7,5 jaar plusouder en heb daarvan toch al 4 jaar begeleiding gehad van een psychotherapeute maar Patsy heeft zeker 3 keer meer bereikt op de afgelopen maanden dan al die andere jaren samen … haar analyse van mijn “problemen” was snel en precies waardoor de oplossingen ook snel konden aangereikt worden en in praktijk gebracht worden.  Ik heb zoveel over mezelf geleerd en dat sterkt me sindsdien elke dag!

Vera, Keerbergen
aanhalingsteken in blauw

Ik was op zoek naar meer zelfvertrouwen en naar meer voldoening in mijn job. Deze training heeft beiden een boost gegeven, maar heeft mij ook veel andere inzichten bijgebracht over mezelf. De rust, de warmte en de persoonlijke aanpak van jou, Patsy, heeft ervoor gezorgd dat ik de voorbije maanden stappen heb gezet die ik daarvoor niet had durven zetten. Het heeft mij ook geleerd om weer te dromen en wat nodig is om deze dromen te realiseren. Al is de weg op sommige vlakken nog lang, ik weet nu dat er een weg is. Het is nu aan mij om deze stap voor stap te gaan…

Kristien, Bornem
aanhalingsteken in blauw

Ik heb mijn coaching bij jou letterlijk terugverdiend. Als het niet was voor jou had ik nooit zoveel weekends durven plannen. In maart zijn er drie, alle drie volledig uitverkocht. Dat had ik dus NOOIT durven dromen of denken.

Petra Michiels, Zaakvoerster Tomeeto
aanhalingsteken in blauw

Dankzij Patsy ’s warme, liefdevolle, rustige, empathische persoonlijkheid, voel ik mij enorm gesteund om mijn grenzen te verleggen, zelf de verantwoordelijkheid te nemen om nieuwe dingen uit te proberen en meer te geloven in mijn eigen kunnen. Patsy reikt elke keer nieuwe positieve stimuli en uitdagingen aan. Ik zie mezelf liever en ben heel gemotiveerd om hier verder mee aan de slag te gaan.
Ik ben jou ongelooflijk dankbaar, Patsy. Wat een ongelooflijke coach, inspiratiebron en vriendin ben jij!

Birgit, Vossem
aanhalingsteken in blauw

Lieve Patsy, je doet dit zó goed. Bedankt voor deze tocht, voor het luisteren, om een vuurtoren te zijn tijdens de storm in mijn hoofd. Ik mocht mezelf zijn, ik mocht zwijgen, vertellen, dromen, razen … klein zijn, groots of heel gewoon mezelf. Mezelf voorbijhollen en ondersteboven terugkeren en wachten op de juiste plooi… Bedankt, Mieke

Mieke, Bornem
aanhalingsteken in blauw
De stap zetten naar coaching is niet altijd gemakkelijk. Maar door Patsy haar stralende glimlach en haar warme persoonlijkheid slaagt ze erin om het ijs zeer snel te breken. Tijdens onze gesprekken merkte ik dat ze heel aandachtig luisterde naar mijn verhaal. Zo iemand heb je op bepaalde ogenblikken in je leven nodig. Patsy denkt samen met jou na, dat zie je gewoon, maar door gerichte vragen zorgt ze ervoor dat je zelf het antwoord vindt. Patsy confronteert je met je eigen valkuilen maar op een zachte manier. Ze geeft je moed om door te zetten, om toch je uiteindelijk doel te bereiken. Dankzij haar heb ik de moed gevonden om na 10 jaar toch mijn droom te realiseren en daarvoor blijf ik haar eeuwig dankbaar. Patsy is heel analytisch, ze heeft veel levenswijsheid en giet daar nog een dosis empathie op en je hebt de ideale coach.
Christel, Wortegem-Petegem

Wil jij ook graag jouw leven veranderen zoals in de getuigenissen van de mensen hierboven? Contacteer mij voor een kennismakingsgesprek.

Maak Vandaag Nog Een Afspraak