Reserveer vandaag nog jouw coaching sessie

Wat is Coaching?

Heb je soms het gevoel dat het er in je leven niet helemaal aan toe gaat zoals je zou willen, dat je geleefd wordt, dat anderen het beter lijken te doen dan jij? Is je werk niet de droomjob die je zou willen? Zit je vast met levensvragen? Slorpt je gezin je helemaal op of geraak je uitgeput omdat je iedereen wil helpen en jezelf daarbij vergeet? Misschien heb je wel alles om gelukkig te zijn, maar toch ben je het niet? Het overkomt ons allemaal wel eens, maar als dit van blijvende duur is, is er werk aan de winkel.

Leef een gezonder, rijker, bevredigender, hartstochtelijker en doelgerichter leven – of dat nu betekent dat je professioneel succesvoller moet zijn, jouw relatie nieuw leven inblazen of ontdekken wie je werkelijk bent.

“Because being successful
is not a coincidence”

Marc Vanleeuwe

zoontje kijkt en imiteert hoe mama in het zand stapt

Hoe ga ik te werk?

Ik ben ervan overtuigd dat er meer zit in jou! Samen gaan we op zoek naar wat je écht wil. En welke stappen je hiervoor moet zetten.

Ik stel het graag voor als een puzzel. Jij hebt alle puzzelstukjes, die je op tafel legt en ik help je er structuur in te brengen. Zo leggen we samen de puzzel van jouw leven. Tijdens deze reis leer ik je tools en technieken aan, die je voor de rest van je leven kan gebruiken. Je krijgt een gepersonaliseerde handleiding over jezelf met je valkuilen, angsten, talenten, je persoonlijkheidstype en je leiderschapsstijl. Je krijgt inzicht in je mindset, alsook in de patronen en gewoontes die jou in de weg zitten om vooruit te komen.

Ik verwacht van jou dat je open en eerlijk bent en dat je bereid bent om te willen veranderen wat niet goed voelt. Als jij bereid bent om tijd, geld en energie te investeren in jezelf, dan beloof ik dat ik het beste in jou naar boven haal. Jij mag van mij verwachten dat alles wat je mij vertelt, tussen ons blijft en dat ik in jou zal geloven. Wat telt, is dat je vooruitgaat en uit de vicieuze cirkel stapt. We streven naar een blijvende en duurzame verandering, geen korte termijn lapmiddelen.

​Als dit bij je past en je bent er klaar voor, contacteer me dan. Na een eerste korte kennismaking via mail of telefoon, maken we een afspraak voor een intakegesprek. Voor dit intakegesprek (2u) betaal je 250 EUR (excl. BTW) of 302,50 EUR (incl. BTW). Dit intakegesprek niet zomaar een kennismakingsgesprek. Je stapt na dat eerste gesprek namelijk al buiten met je eerste inzichten en een beeld van welk leven mogelijk is voor jou, zowel privé als professioneel. Als het klikt voor ons allebei, bespreken we de volgende stappen.

Is de afstand te groot voor jou of ben je woonachtig in het buitenland, dan help ik je ook graag online via Zoom.

Reserveer vandaag nog jouw coaching sessie

Interesse om zelf coach te worden?

Wat Anderen Zeggen

Elise

“Patsy leerde me een heel belangrijke truc, die ik voor de rest van m’n leven zal meedragen. Alleen al door dat inzicht kon ik bepaalde patronen doorbreken en dit bracht een immense verandering teweeg, waar niet alleen ikzelf, maar ook mijn gezin de vruchten van plukt.

Marthe

“Dankzij Patsy’s oprechte interesse om je te leren kennen en door de rust en kalmte die zij uitstraalt, krijg je onmiddellijk een gevoel van veiligheid, vertrouwen en vooral van begrip. Ze wordt zowat je persoonlijke begeleider waarop je steeds kan rekenen.”

Monica

“Mijn coaching traject bij Patsy heeft mijn leven een heel andere wending gegeven. De inzichten, kennis en inspiratie die ik heb opgedaan, waardoor ik mijn stappen heb kunnen en durven zetten, zijn voor mij onbetaalbaar.

Meer Getuigenissen