Reserveer vandaag nog jouw coaching sessie

Wat is Coaching?

Heb je soms het gevoel dat het er in je leven niet helemaal aan toe gaat zoals je zou willen, dat je geleefd wordt, dat anderen het beter lijken te doen dan jij? Is je werk niet de droomjob die je zou willen? Zit je vast met levensvragen? Slorpt je gezin je helemaal op of geraak je uitgeput omdat je iedereen wil helpen en jezelf daarbij vergeet? Misschien heb je wel alles om gelukkig te zijn, maar toch ben je het niet? Het overkomt ons allemaal wel eens, maar als dit van blijvende duur is, is er werk aan de winkel.

Leef een gezonder, rijker, bevredigender, hartstochtelijker en doelgerichter leven – of dat nu betekent dat je professioneel succesvoller moet zijn, jouw relatie nieuw leven inblazen of ontdekken wie je werkelijk bent.

“Because being successful
is not a coincidence”

Marc Vanleeuwe

zoontje kijkt en imiteert hoe mama in het zand stapt

Hoe ga ik te werk?

Ik ben ervan overtuigd dat er meer zit in jou! Samen gaan we op zoek naar wat je écht wil. En welke stappen je hiervoor moet zetten.

Ik stel het graag voor als een puzzel. Jij hebt alle puzzelstukjes, die je op tafel legt en ik help je er structuur in te brengen. Zo leggen we samen de puzzel van jouw leven. Tijdens deze reis leer ik je tools en technieken aan, die je voor de rest van je leven kan gebruiken. Je krijgt een gepersonaliseerde handleiding over jezelf met je valkuilen, angsten, talenten, je persoonlijkheidstype en je leiderschapsstijl.

Ik verwacht van jou dat je open en eerlijk bent en dat je bereid bent om te willen veranderen wat niet goed voelt. Als jij bereid bent om tijd, geld en energie te investeren in jezelf, dan beloof ik dat ik het beste in jou naar boven haal. Jij mag van mij verwachten dat alles wat je mij vertelt, tussen ons blijft en dat ik in jou zal geloven. Wat telt, is dat je vooruitgaat en uit de vicieuze cirkel stapt. We streven naar een blijvende verandering, geen korte termijn lapmiddelen.

​Als dit bij je past en je bent er klaar voor, dan maak je best een afspraak voor een eerste kennismakingsgesprek. Tijdens het gesprek geef ik je inzicht in je situatie op een visuele manier. Je gaat naar huis met tips en inzichten en een tastbaar document. Dit gesprek gaat door bij Human Excellence, duurt ongeveer 1 uur en kost 100 EUR (excl. BTW) of 121 EUR (incl. BTW). Hierin leren we elkaar beter kennen en als het klikt, bespreken we de volgende stappen.

Reserveer vandaag nog jouw coaching sessie

Wat Anderen Zeggen

Birgit

“Dankzij Patsy voel ik mij gesteund om mijn grenzen te verleggen en meer te geloven in mezelf.”

Kristien

“Dankzij Patsy heb ik stappen gezet, die ik daarvoor niet had durven zetten.”

Mark

“Dankzij de coaching heb ik mijn vrouw teruggevonden! Ik voel mij weer veel gelukkiger.”

Meer Getuigenissen

Blog

Af en toe schrijf ik een blog, een verhaal uit mijn eigen leven of coaching praktijk, dat mij een inzicht bracht en dat ik graag met jou wil delen. Laat het mij weten via een bericht of mail, als het jou geraakt heeft of als je iets wil aanvullen. Zo kunnen we leren van mekaar. Klik op de titel van de blog of op de afbeelding om het hele verhaal te lezen…