Voor een coaching sessie met een klant neem ik altijd even een stiltemomentje.

Ik maak het stil rondom mij, ik adem naar mijn buik en ik spreek uit: “Use me for something bigger than myself. Gebruik mij om straks de juiste dingen te zeggen tegen mijn klant. Laat mij zeggen wat mijn klant nu nodig heeft om te horen.”

Dat helpt om mij open te stellen voor mijn intuïtie en ingevingen.

En tijdens de sessie komen de woorden in overvloed. Soms chaotisch en tegelijkertijd. Maar ik ben dankbaar dat ik ze mag ontvangen en mag uitspreken.

Soms mag ik er zelf ook van bijleren. Het gebeurt wel eens dat ik iets aan het uitleggen ben en tegelijkertijd fluistert een stemmetje “Patsy, luister nu goed, want dit geldt ook voor jou”. Hoe geweldig en magisch is dat?! ✨

Heel vaak krijg ik van klanten te horen dat ze zich na een sessie lichter voelen. Soms komen ze binnen met een zekere zwaarte, verdriet of boosheid. En bijna altijd gaan ze buiten met nieuwe energie, met hoop en goesting om aan de slag te gaan met de nieuwe inzichten.

Ik beschik over de juiste tools om heel snel tot de kern door te dringen en over de gave om het groter geheel te zien.

Ik zie een potentieel dat ze vaak zelf niet zien. Ik leen hen geloof totdat ze het zelf ook geloven en totdat ze het waarmaken. Ik zie altijd mogelijkheden.

Samen creëren we een leven in hun zone of genius, op hun voorwaarden. Een leven met passie, vrijheid, flow en rust.

Ik zie hun pure ziel die goedheid uitstraalt en die verlangt naar liefde. Ik verbind hen weer met die zelfliefde.

Ik hou van mijn klanten en mijn klanten houden van mij – nog lang na onze samenwerking. 💛

Hoe zou het voor je zijn dat ik met je meeloop als sparringpartner en vertrouwenspersoon, zodat je alle uitdagingen in je leven, zowel zakelijk als privé, kan voorleggen? Ik neem je mee op pad, letterlijk en figuurlijk, om antwoorden te vinden die jou als persoon én ondernemer back in the game zetten, sterker dan ooit tevoren.