Mijn verhaal

Ik ben Patsy Vanleeuwe. Als kleine meid groeide ik op in een liefdevol gezin. Zelfvertrouwen en eigenwaarde kreeg ik met de paplepel ingegeven. Ik mocht mijn eigen keuzes maken, zolang ik ook de verantwoordelijkheid van mijn daden droeg. Ik ben van nature heel rationeel en analytisch, waardoor mijn voorkeur op school uit ging naar wiskunde.

Na mijn studies lic. Wiskunde aan de K.U. Leuven ben ik bij een grootbank in de ICT afdeling terechtgekomen. Ik heb er 6 jaar gewerkt van analist tot projectleider, van kleine taken tot grote voorstudies en projecten. Ondertussen stond ik mee aan de wieg van ons eigen internet bedrijf dat ik mee groot gemaakt heb in de 8 jaren die volgde. Ik heb mensen op een positieve manier geleid door hen te coachen en te waarderen voor hun werk. Ik heb het beste uit hen gehaald door een persoonlijke aanpak, door hun kwaliteiten te versterken, door hen te betrekken en door zelf het goede voorbeeld te geven.

Patsy Vanleeuwe

Patsy Vanleeuwe

Intussen was ik ook mama geworden van twee zonen. Na mijn echtscheiding, die in alle sereniteit verlopen is, kwam ik terecht in een nieuw samengesteld gezin. Mijn nieuwe partner had zelf ook drie zonen van ongeveer dezelfde leeftijd als mijn zonen. De rollercoaster begon… Het werd een zoektocht naar mezelf en naar mijn rol als plusmama. Ik ging in coaching, volgde training en stapje voor stapje leerde ik mijn rol als plusmama in te vullen, waardoor de harmonie in ons gezin terugkeerde. Ik leerde om naar mijn gevoel te luisteren. Die zoektocht heeft van mij een rijker mens gemaakt. Dankzij mijn man ben ik gevoeliger, zachter en warmer geworden.

De plotse dood van onze papa heeft mij ook veranderd. Ik heb ingezien hoe belangrijk het is dat je altijd alles moet kunnen zeggen, voelen en doen wat je wil, met respect voor je omgeving. Die vrijheid is een recht dat elke mens verdient. En een noodzakelijke basis om het beste van jezelf te kunnen geven.

Na een bewogen sabbatjaar, met een echtscheiding, een nieuw gezin, een rouwproces en een nieuwe ik, besloot ik om een totaal andere richting uit te gaan, zodat ik mijn passie en talent verder kon ontwikkelen. Ik volgde een coaching opleiding en ik startte mijn eigen coaching praktijk. Intussen heb ik al heel wat mensen begeleid op hun zoektocht naar geluk en/of succes (lees hier enkele referenties…).

Ik geloof dat in ieder van ons een groter potentieel zit. Wat er ook gebeurd is of hoe slecht de omstandigheden ook zijn, je hebt altijd een keuze hoe je ermee omgaat. Elke dag kan je een nieuwe start maken.

Als coach wil ik je heel graag begeleiden naar de beste versie van jezelf zodat jij gelukkiger en succesvoller bent!

Hoe ga ik tewerk?
Waarom doe ik wat ik doe?

Hier sta ik voor

Integriteit, respect, zonder oordeel, verantwoordelijkheid, professionaliteit, no-nonsense, rustig, positief, praktisch, concreet, to-the-point, zachte confrontatie, eerlijkheid, vertrouwen, concreet, openheid, authentiek, confidentialiteit, oprecht, gedreven, open-minded, doorzetting, analytisch, gestructureerd, planmatig, nauwgezet.

blauwe vlinder symbool van human excellence

Don’t Talk, Just Act.
Don’t Say, Just Show.
Don’t Promise, Just Prove.

blauwe vlinder symbool van Human Excellence

Don’t Talk, Just Act.

Don’t Say, Just Show.

Don’t Promise, Just Prove.

Mijn Opleidingen

  • Basic, Advanced and Executive coaching opleiding (Coaching Academy Inge Rock)
  • Specialisatietraining Relatie & Gezin (Apluscoaching, Anja Pairoux)
  • Life coach (Centrum voor Afstandsonderwijs)
  • Bootcamp Start to speech (Inspiring Speech)
  • Basic & Advanced Psych-K (Mariette Ham)
  • Core 100 training (Tony Robbins)
  • Licentiaat Wiskunde & Aggregaat (K.U. Leuven)

Blog

Af en toe schrijf ik een blog, een verhaal uit mijn eigen leven of coaching praktijk, dat mij een inzicht bracht en dat ik graag met jou wil delen. Laat het mij weten via een bericht of mail, als het jou geraakt heeft of als je iets wil aanvullen. Zo kunnen we leren van mekaar. Klik op de titel van de blog of op de afbeelding om het hele verhaal te lezen…