Zielsanalyse voor Ondernemers

Hoe zou het voor je zijn…

 • als jij kan leven en ondernemen in lijn met jouw unieke zielsmissie?
 • als jij inzicht hebt in je unieke leiderschapsstijl?
 • als je je eigenheid onder woorden kan brengen en je eigen gebruiksaanwijzing kent?
 • als je je levensopdracht helder hebt, zodat je niet afwijkt van je koers?
 • als je je talenten kent, zodat je ze bewust kan inzetten en laten opbrengen?
 • als je zicht hebt op je valkuilen, zowel privé als professioneel?
 • als je inzicht hebt in je triggers en angsten, die maken dat je in drama terecht komt en daardoor tijd en energie kosten?

Ik gebruik hiervoor een tool die je heel praktische handvatten aanreikt. Ik gebruik hem al jaren in mijn coaching trajecten en nu is het tijd om hem op de voorgrond te zetten. In mijn Zielsanalyse kan je daarmee al kennismaken.

Wat houdt de Zielsanalyse in?

 • Gepersonaliseerd DNA Rapport: op basis van jouw gegevens vraag ik jouw persoonlijke DNA Code van de Ziel op. Het is een document van 4 pagina’s met jouw “codes”.
 • Live 1-1 sessie via Zoom (2u): in deze sessie pas ik de DNA Code toe op jouw situatie. Ik reik je inzichten aan over hoe je concreet kan omgaan met je “struggles” en hoe je je doelen kan bereiken vanuit jouw unieke flow. De sessie wordt opgenomen en kan je nadien herbekijken. Je hoeft dus geen notities te nemen en je kan helemaal aanwezig zijn in het moment. De presentatie die ik gebruik ter visuele ondersteuning krijg je nadien ook toegestuurd.
 • Opvolgsessie via Zoom (1u): ongeveer 2 weken na de vorige call bespreken we de inzichten en bijkomende vragen.
 • Persoonlijke Zielsmantra: op basis van onze call maak ik een mantra die jou dagdagelijks kan herinneren aan jouw Zielsmissie.
 • Whatsapp support: tussen de 2 sessies kan je nog vragen stellen, zodat je echt voelt en leert ervaren hoe je alles kan toepassen.

Na onze sessies ben je in staat om het DNA Rapport te interpreteren en aan de slag te gaan met wat je geleerd hebt.

Kostprijs:

De investering bedraagt 995 EUR, excl. BTW. Je krijgt een factuur voor “Ondernemerscoaching”, zodat je die kan inbrengen in je vennootschap.

Dankzij de Zielsanalyse ken ik nu het pad van mijn ziel. Ik wist helemaal niet dat dat meetbaar was. Dat geeft mij een houvast, troost en een doel om naar te werken. Tijdens de sessie kreeg ik al veel inzichten en in de dagen nadien werden er nog heel wat dingen helder. Ik kijk nu veel milder naar andere mensen, omdat ik weet dat ieder zijn eigen weg te gaan heeft. Het verklaart ook waarom ik altijd al het gevoel had dat ik een oude ziel was.

Op het einde van de sessie kreeg ik mijn persoonlijke levensmantra: deze gebruik ik nu dagdagelijks om herinnerd te worden aan mijn zielsmissie.

Geloof jij dat je een ziel hebt? Of beter gezegd: een ziel bent?

Als mens besta je uit een stoffelijk lichaam en uit een onsterfelijke ziel. Je ziel gaat na de dood van het stoffelijk lichaam weer terug naar het hiernamaals.

Hoe zit dat met de ziel: vanwaar komt ze en waar gaat ze naartoe? Waarom leven wij?

Net zoals ons lichaam een uniek DNA patroon heeft, bestaat er ook een unieke DNA Code van de Ziel. Eens je je code kent, kan je beter focus houden op dat wat jou te doen staat in elke situatie. De DNA Code van de Ziel verklaart wat je hier op aarde komt doen en welke evolutie je ziel doormaakt. Deze evolutie leer je niet in één leven. Daarvoor heb je duizenden levens nodig. Er zit echter wel een logica in…

Het gedachtengoed van de DNA Code van de ziel heeft mij antwoord gegeven op al mijn vragen.

Luister je even mee?

Ben je mee in het verhaal? Of voel je weerstand?

Als je weerstand voelt of liever gelooft in een andere theorie, dan is dat helemaal prima. Ik respecteer je mening. Dan is het vervolg hieronder niets voor jou. Ga gerust iets anders doen ;-).

Ben je wél mee of nieuwsgierig genoeg om het te ontdekken?

De DNA Code van de Ziel is voor mij een levenshouding geworden waarbij ik mezelf meer en meer herontdekte. Het werd me helderder wie ik was en wat ik te doen had, zakelijk en privé.

In de video hieronder vertel ik je hoe de DNA Code op mijn pad kwam en wat het concreet voor mij betekent.

Om gelukkig te zijn in je leven, zal je eerst jezelf moeten aanvaarden zoals je bent. Dit is makkelijker gezegd dan gedaan. Om jezelf te kunnen aanvaarden zoals je bent, dien je wel eerst te weten wie je bent en hoe je in elkaar zit. Pas daarna ben je klaar om te groeien. De DNA Code van de Ziel zorgt voor beide.

De DNA Code van de Ziel is een gans pretpark waar ik met klanten vaak naartoe ga. Het bevat zoveel elementen en je vindt elke keer diepere lagen, zodat het zelfs voor gevorderden nog steeds boeiend is. Zo ga ik zelf nog maandelijks naar mijn spirituele coach om mijn eigen groeiproces te meten en bij te sturen. Het voelt als een feest voor mijn zieltje!

In deze Zielsanalyse kunnen we natuurlijk niet op elke speeltuigje zitten. Je mag de Zielsanalyse beschouwen als een uitgebreide rondleiding waarin ik je de belangrijkste elementen meegeef en inzoom op relevante details op basis van jouw situatie. Je kan nadien zelf aan de slag met de inzichten die je opdoet.

Voel je dat jij ook klaar bent voor een Zielsanalyse?

Wil jij ook leven en ondernemen in lijn met jouw unieke zielsmissie?

Of heb je eerst nog een vraag?

Contacteer me en ik informeer je graag over de beschikbare plaatsen.

Uiteraard ga ik heel discreet om met jouw gegevens en leef ik de GDPR-regels na.