🌟 Persoonlijke Sparringpartner - voor ambitieuze ondernemers die naast hun zakelijk succes verlangen naar minstens evenveel persoonlijk geluk 🌟
FAQ items aan het laden...
Relatie Coaching2024-02-20T20:18:47+01:00

Hoe komt het dat sommige ondernemers zowel zakelijk succesvol zijn als een leuk en warm gezinsleven hebben? Een gezinsleven waarin ze alles met elkaar kunnen delen, een liefdevolle partner hebben, een goeie band hebben met hun kinderen en waardevolle vriendschappen onderhouden. De meeste ondernemers kunnen hier alleen maar van dromen. Ze weten niet hoe ze met hun pubers moeten omgaan, beleven nauwelijks of geen intimiteit meer met hun partner en sommigen van hen hebben zelfs geen langdurige relatie.

Moet dan echt alles wijken voor het ondernemerschap? Ik laat je zien dat ondernemerschap en een liefdevol gezinsleven perfect hand in hand kunnen gaan.

Er is op het internet heel wat kennis en content te vinden over relaties, de liefde en het ouderschap. Misschien heb jij hierover ook al wel eens een video bekeken of een boek gelezen. Maar ondanks deze schat aan informatie, blijft het overgrote deel van de ondernemers in cirkeltjes draaien, blijven ze dezelfde patronen voortzetten en blijven ze hopen dat het vanzelf wel opgelost geraakt. En ondertussen glijdt de kostbare gezinstijd als zandkorreltjes tussen hun handen. Dus ook al is al die kennis gratis verkrijgbaar, waarom lijkt het echte geluk dan slechts weggelegd voor the happy few? Wat doen zij dat jij nog niet weet? Hebben ze geluk of hebben ze de code gekraakt?

Hoe bereik je stabiel gezinsgeluk?

Laat me uitleggen hoe dit werkt. Hét sleutelwoord is … inzicht!

Ik verschaf je inzicht in jezelf, je partner en het leven. Als je weet wie je bent en wat je nodig hebt, kan je hier naar handelen. Als je weet wie je partner is en wat die nodig heeft, kan je heel gericht de juiste dingen doen. Als je weet hoe je je kinderen kan aanpakken, sta je veel meer in je kracht en ben je ook veel aantrekkelijker voor je partner. Je hoeft alleen maar de juiste taal te leren spreken.

Want geef toe, wat is nog effectiever om stabiel gezinsgeluk te bereiken dan een handleiding van elkaar te hebben en gewoon te wéten wat je moet doen in plaats van het te raden of het uit te zoeken via trial and error?

Patsy en Oli in Marbella

In de relatie met mijn partner geniet ik van diepgaande gesprekken, tonnen respect, bewondering en liefde voor elkaar, regelmatig exclusieve tijd voor ons twee en heel wat humor en plezier.

Als mama geef ik mijn zonen een liefdevolle en vrije opvoeding. Ik geef hen vrijheid, verantwoordelijkheid en vertrouwen in zichzelf. Ik ben super trots op wie ze zijn.

In ons gezin laten we elkaar groeien, geven we mekaar steun en vertrouwen en dagen we elkaar uit om steeds het beste van onszelf te geven.

Inzicht op 3 niveaus

Ik neem je graag mee naar de 3 pijlers van de methode waarmee ik mijn eigen klanten help om dit gelukkig gezinsleven te bereiken.

 1. De meeste mensen weten wel wat hun patronen zijn en ze proberen op discipline nieuw gedrag neer te zetten. Het is zoals diëten zonder je voedingsgewoonten te veranderen. Na het dieet ben je even wat kilo’s kwijt, die er nadien vlot terug aankomen, van zodra je weer eet zoals vroeger. Ze hervallen dus in hun oude patronen, omdat ze geen inzicht hebben in wat er achterliggend speelt. Ik geef je inzicht in jezelf: je unieke leiderschapsstijl, je eigenheid, je levensopdracht, je talenten, je valkuilen, je triggers en oerangsten. Ik geef woorden aan wie je bent en wat je te doen hebt, zakelijk en privé. Hierdoor ontstaat jouw persoonlijke gebruiksaanwijzing, zodat je niet afwijkt van je koers en zodat je geen tijd en energie verliest.
 1. Veel mensen hebben het opgegeven om hun partner of hun kinderen te begrijpen. Ik geef je inzicht in de ander: je gezinsleden, je collega’s, familie en vrienden. Ook zij hebben een unieke gebruiksaanwijzing die jou een schat aan informatie geeft over hoe je het best met hen kan omgaan. Dit en zoveel meer ontdek je in stapjes tijdens het traject, concreet toegepast op jullie situatie en voorbeelden. Hierdoor kan jij zelfs anticiperen op de noden van je partner en jezelf, zodat je veel meer harmonie en wederzijdse liefde ervaart. Deze handleiding van jou en je gezinsleden vormen een onderdeel van het coachingtraject.
 1. Ik geloof dat tegenslagen en ziekte signalen zijn, die ons komen vertellen dat we fout bezig zijn. Een burn-out legt je plat om je te laten voelen en nadenken of je wel op je plaats zit in die toxische omgeving. Je batterij is letterlijk leeggelopen. Tegenslagen zie ik als een uitnodiging om bij te sturen. Het leven is een spel en ik leer je de spelregels. Ik geef je inzicht in het leven en de universele levenswetten, zodat je veel sneller weer rechtstaat, de leiding neemt en van koers kan veranderen.

Wat wordt er allemaal mogelijk als je er zo naar kijkt?

Beste Patsy, je hebt ons vrij snel tot het inzicht gebracht dat een scheiding niet de oplossing was voor onze relatieproblemen, maar dat inzicht in onszelf, in elkaar en eerlijkheid over gevoelens en verlangens tot een harmonieuze relatie leiden. Een relatie die nog groeit en verder evolueert … to boldly go where we never have gone before. Daarvoor heb je ons eeuwig respect en dankbaarheid. Veel liefs.

De keuze is aan jou

Als succesvolle ondernemer omring jij je al met de beste experten voor je onderneming. Hoe zou het voor je zijn om dit ook te doen voor je gezinsleven? Dit is vaak de ontbrekende schakel die andere ondernemers niet zien, omdat ze hun gezin loskoppelen van hun werk. Ondernemers spenderen tonnen geld aan opleidingen en business coaches en zelfs aan de inrichting van hun huis of de aanleg van hun tuin, maar als het aankomt op hun gezin, moet dat maar vanzelf gaan… Echt? Als jij inziet dat je gezin de bouwsteen is van je geluk, dan investeer je ook in een expert gezinsgeluk (en die investeringskost kan zelfs op de zaak gezet worden).

Hoe zou je leven er over 12 maanden kunnen uitzien als je mijn persoonlijke begeleiding zou krijgen en jij veel sneller de juiste stappen kan zetten naar je ideale gezinsleven? Jouw tijd is immers kostbaar.

Als je hier enthousiast van wordt, dan nodig ik je uit voor een persoonlijke Inzichtscall met mij, waarin ik je de eerste ideeën aanreik om je gezinsgeluk te verbeteren. We bekijken dan of mijn coachingtraject passend is voor jou én of er een persoonlijke match is. Ik werk niet met iedereen en kies mijn klanten zorgvuldig uit om mijn energie te maximaliseren. Zo werk ik bijvoorbeeld niet met koppels in crisissituaties.

Hoe ziet het Relatie Coachingtraject eruit?

In het Relatie Coachingtraject krijg je mijn persoonlijke begeleiding en reik ik je de juiste tools aan op het gepaste moment.

 • Maandelijks live een 1-1 sessie waar we streven naar inzicht en waar ik je tools en technieken aanreik, zodat jij hiermee aan de slag kan gaan. Alles wat ik je aanleer, krijg je na de sessie ook in een overzichtelijk document mee naar huis.
 • Family support: zit je vast, heb je twijfels, stuur me een bericht en ervaar me als een snelle hulplijn en je persoonlijke raadgever dichtbij. Ik hou ruimte vrij om klaar te staan voor jou.
 • Inspiratie: ik deel alles wat ik voor jou toepasselijk en inspirerend vind (boeken, podcasts, websites, events, …).
 • Persoonlijke handleiding van jou en je gezinsleden. Dit document is al een reden om ja te zeggen, want het bevat jullie talenten, valkuilen, persoonlijkheden, enz. Het is de handleiding met wat je beter wel of niet kan doen of zeggen. Het is de verklaring én de oplossing voor conflicten onder mekaar.

Patsy bracht orde in de chaos die heerste in mijn hoofd. Zij leerde me dat ik vaak vast zit in patronen en leerde me enkele trucs om daaruit los te breken. Daarbij leerde ze me een heel belangrijke truc, die ik voor de rest van m’n leven zal meedragen. Alleen al door dat inzicht kon ik bepaalde patronen doorbreken en dit bracht – hoe eenvoudig het ook klinkt – een immense verandering teweeg, waar niet alleen ikzelf, maar ook mijn (nieuw samengesteld) gezin de vruchten van plukt. Mijn partner volgde aan de zijlijn mee de coaching en beide staan we vandaag veel krachtiger en bewuster in het leven. De coaching was van onschatbare waarde en ik zou het zo opnieuw doen. Duizend maal dank voor alles, Patsy!

PS. Een jaar na de coaching hebben ze het huis gevonden waar ze van droomden en is hun gezinnetje uitgebreid. Allemaal zoals ze beschreven in hun toekomstplan en visionboard.

Ben jij mijn ideale klant?

 • Je bent een ambitieuze ondernemer die verlangt naar minstens evenveel gezinsgeluk als zakelijk succes
 • Je hebt goeie intenties, alleen worden ze niet altijd gezien ;-)
 • Je bent open-minded en leergierig én je staat open voor persoonlijke ontwikkeling
 • Je bent bereid om te investeren in jezelf
 • Je wil je kinderen het juiste voorbeeld voorleven
 • Je gunt jezelf een warme en liefdevolle relatie met je partner
 • Je wil liever voorkomen dan genezen

Ben je benieuwd welke mogelijkheden ik voor je zie?

In een online Gratis Inzichtscall kijken we naar waar je nu vastloopt en of er een match is tussen ons. Check hieronder bij de Veelgestelde vragen of ik ook voor jou de ideale coach ben.

Veelgestelde vragen over het Relatie Coachingtraject (FAQ)

Hoe ga je te werk?2024-05-24T10:34:18+02:00

Ik werk heel bewust met slechts een handvol klanten. Elke klant krijgt mijn persoonlijke tijd en betrokkenheid.

 • Maandelijks live een 1-1 sessie waar we streven naar inzicht en waar ik je tools en technieken aanreik, zodat jij hiermee aan de slag kan gaan. Alles wat ik je aanleer, krijg je na de sessie ook in een overzichtelijk document mee naar huis.
 • Persoonlijke en directe hulplijn: zit je vast, heb je twijfels, stuur me een bericht en ervaar me als een snelle hulplijn en je persoonlijke raadgever dichtbij. Ik hou ruimte vrij om klaar te staan voor jou.
 • Inspiratie: ik deel alles wat ik voor jou toepasselijk en inspirerend vind (boeken, podcasts, websites, events, …).
 • Persoonlijke handleiding van jou en je gezinsleden. Dit document is al een reden om ja te zeggen, want het bevat jullie talenten, valkuilen, persoonlijkheden, enz. Het is de handleiding met wat je beter wel of niet kan doen of zeggen. Het is de verklaring én de oplossing voor conflicten en uitdagingen.

Wat denk je? Gaan we samenwerken?

Ben jij wel de ideale coach, Patsy?2024-05-24T10:34:35+02:00

Ik ben voor jou de ideale coach, als je dit belangrijk vindt:

 • Als ondernemer ken ik jouw leefwereld en kan ik meepraten over jouw business en de uitdagingen die je tegenkomt. Vele ondernemers voelen zich eenzaam aan de top. Iemand die kan meedenken op hun niveau en hen kan uitdagen om groter te denken, is op zich al goud waard.
 • Tijd en betrokkenheid! Ik kies heel bewust voor een beperkt aantal klanten, waardoor ik elke klant heel goed ken en de tijd en aandacht kan geven, die nodig is. Ik ken mijn klanten beter dan ze zichzelf kennen.
 • Als ervaringsdeskundige (scheiding, samengesteld gezin, overspel, sabbatjaar, co-ouderschap, ondernemerschap, …) spreek ik heel openlijk over mijn eigen ervaringen en lessen. Ik weet wat je voelt en wat je meemaakt. Je bent niet alleen.
 • Ik zeg wat ik voel dat er gezegd moet worden. Zacht confronterend, nooit (ver)oordelend. Ik probeer altijd jouw beeld te verruimen, de goeie intenties te zien bij iedereen, wat vaak nieuwe perspectieven geeft.
 • Praktisch, concreet en met de poten in de klei. Ik reik je (eenvoudige) tools en technieken aan, maar leer je ineens hoe je ze kan gebruiken.
 • Ik ben discreet en integer. Niemand hoeft te weten wat je mij vertelt of zelfs dat je bij mij in coaching bent.

Wat denk je? Gaan we samenwerken?

Waarom een coachingtraject?2024-05-24T10:35:08+02:00

Onze relaties worden bepaald door heel wat factoren: onze ouders, onze opvoeding, onze eerdere ervaringen, onze persoonlijkheid, enz. We hebben strategieën ontwikkeld en er zijn patronen ontstaan. Enkele voorbeelden: je klapt dicht als je partner uitvliegt, je doet lacherig als het te serieus wordt, je steekt je kop in ’t zand, je loopt telkens weg bij ruzie, je bent conflict-vermijdend of roepen is de enige manier waarop er nog geluisterd wordt naar jou.

Ik hou niet van pleister-coaching: even een plakkertje op de wonde en weer doorgaan. Sommige wondes hebben het nodig om eerst proper gemaakt te worden, vooraleer ze kunnen helen. Bovendien is het misschien nodig om anders te leren lopen, als je steeds blijft vallen.

Natuurlijk wil ik mijn klanten heel concreet en praktisch leren hoe ze o.a. helder kunnen communiceren, maar we kijken daarbij eerst naar de persoonlijkheid van de klant. We kijken naar welke patronen er ingesleten zitten, waardoor communicatie moeilijk lijkt, want tips & tricks hebben geen duurzaam effect, als je niet naar het geheel kijkt. Het is zoals diëten zonder je voedingsgewoonten te veranderen. Na het dieet ben je even wat kilo’s kwijt, die er nadien vlot terug aankomen, van zodra je weer eet zoals vroeger.

Ik geloof dat inzicht de snelste en makkelijkste manier is om te komen tot harmonieuze relaties. Inzicht krijgen in jezelf en de ander zorgt ervoor dat je de juiste dingen doet, zonder dat je hard moet werken of dat je hervalt in oude patronen. Ik leer je de taal van je geliefden te spreken. Naast inzicht is er ook nieuw gedrag nodig en dat vraagt tijd om helemaal te verankeren.

Ik bied coachingtrajecten aan van 3, 6 maanden of 12 maanden. Je kan starten met 3 maanden en nadien verlengen.

Het gaat niet over wat ik je aanbied of het aantal uren dat we samen doorbrengen. Het gaat over wie je wordt tijdens en na onze samenwerking. Je zal veel bewuster in het leven staan. Je leert hoe je alles kan aantrekken waar je van droomt en welke stappen nodig zijn om dat te realiseren. Je leert je buikgevoel te gebruiken als persoonlijk kompas. Persoonlijke ontwikkeling wordt een onderdeel van je leven.

PS. Als er een snelle fix was, had je die toch al lang gevonden?!

Werk je ook met losse sessies?2024-05-24T10:35:23+02:00

Neen. In coaching gaat het over doelen stellen en de weg bewandelen om dat doel te bereiken. Dat lukt gewoon niet in 1 of 2 sessies.

Je kan natuurlijk wel een Inzichtscall aanvragen om te bespreken wat er mogelijk is.

Wat Anderen Zeggen

“Patsy leerde me een heel belangrijke truc, die ik voor de rest van m’n leven zal meedragen. Alleen al door dat inzicht kon ik bepaalde patronen doorbreken en dit bracht een immense verandering teweeg, waar niet alleen ikzelf, maar ook mijn gezin de vruchten van plukt.

“Dankzij Patsy’s oprechte interesse om je te leren kennen en door de rust en kalmte die zij uitstraalt, krijg je onmiddellijk een gevoel van veiligheid, vertrouwen en vooral van begrip. Ze wordt zowat je persoonlijke begeleider waarop je steeds kan rekenen.”

“Mijn coaching traject bij Patsy heeft mijn leven een heel andere wending gegeven. De inzichten, kennis en inspiratie die ik heb opgedaan, waardoor ik mijn stappen heb kunnen en durven zetten, zijn voor mij onbetaalbaar.

Ga naar de bovenkant