Voor hardwerkende ondernemers die verlangen naar evenveel gezinsgeluk als zakelijk succes 🌟
FAQ items aan het laden...
Relatie Coaching2023-06-07T11:13:05+02:00

Jij bent ondernemer en je werkt hard en veel.
Op zakelijk gebied ben je succesvol.
’s Avonds ben je vaak nog met je werk bezig.
De laptop op de schoot of telefoons opnemen, zijn geen uitzondering.

Je partner zorgt voor de kinderen en het huishouden en je hoort wel vaker dat je er nooit bent.
Er is weinig of zelfs geen intimiteit meer.
Jullie leven naast elkaar.
Je voelt je soms waardeloos en nutteloos, omdat je niks goed kan doen.
Je voelt je vaak niet begrepen, eenzaam en verdrietig in je relatie.

Met je kinderen is de relatie ook niet zoals je zou willen.
Je bent vaak afwezig.
De kinderen luisteren niet goed naar jou, ze zeuren en maken ruzie.
Je voelt je moedeloos.

Het stroomt niet goed, je voelt je futloos, je piekert vaak.
Je slaapt niet zo goed en je lichaam geeft je signalen dat er werk aan de winkel is.
Je grijpt naar afleidingen of ongezonde gewoontes om je slecht gevoel te ontvluchten.

Het is misschien moeilijk om toe te geven, maar je schaamt je soms dat het je op persoonlijk gebied niet lukt…

Patsy en Oli in Marbella

Je verlangt naar evenveel gezinsgeluk als zakelijk succes.
Je wil een liefdevolle relatie met je partner en kinderen.
Je wil dat je gezin trots is op jou en jij ook op hen.
Je wil diepgaande gesprekken, intimiteit, aandacht voor elkaar en plezier beleven.

Net zoals ik…

Ooit zat ik ook op het punt, waar dit nog veraf leek.
Ik weet hoe het voelt, maar ik weet ook hoe je het kan omkeren.

Ik geloof dat handelen op basis van inzicht in jezelf en je gezinsleden,
de snelste én makkelijkste manier is om je gezinsgeluk terug te vinden,
zonder dat je hard moet werken of dat je nadien hervalt in oude patronen.
Het kan écht anders.

Beste Patsy, je hebt ons vrij snel tot het inzicht gebracht dat een scheiding niet de oplossing was voor onze relatieproblemen, maar dat inzicht in onszelf, in elkaar en eerlijkheid over gevoelens en verlangens tot een harmonieuze relatie leiden. Een relatie die nog groeit en verder evolueert … to boldly go where we never have gone before. Daarvoor heb je ons eeuwig respect en dankbaarheid. Veel liefs.

Een koppel uit Vilvoorde

Alles begint bij een beslissing. Die heb jij te nemen.

Van zodra jij JA zegt, kan ik je helpen met het “Relatie Coachingtraject”.

Als ondernemer ken ik jouw leefwereld en sta ik voor een persoonlijke, discrete en duurzame aanpak. Ik ga persoonlijk met jou aan de slag gedurende 12 maanden.
Ik ben er voor je.

Ik reik je praktische tools en technieken aan die je voor de rest van je leven kan gebruiken en die ook in je zakelijke relaties hun voordeel zullen opleveren.

Na dit persoonlijk traject sta je veel krachtiger in het leven, je gezin en je business.
Je ervaart vrijheid, innerlijke rust en zelfzekerheid.

Je leeft het aan je kinderen voor wat een liefdevolle en respectvolle relatie betekent.
Op die manier zullen zij later ook de juiste keuzes maken voor zichzelf.
Want kinderen doen na wat jij hen voordoet.

Hoe ziet het Relatie Coachingtraject eruit?

We werken rond volgende modules:

 • Het ontdekken van je patronen en valkuilen en hoe je daar concreet mee omgaat
 • Inzicht in jezelf en al je gezinsleden, concreet samengevat in een persoonlijke handleiding
 • Een toekomstplan en vision board maken rond je relatie en je gezin
 • Een heldere visie rond opvoeding en ouderschap
 • Helder en duidelijk communiceren met effect
 • Bewust keuzes maken
 • Succesvol grenzen stellen
 • Omgaan met gevoelens en emoties
 • Luisteren naar je intuïtie en buikgevoel

Heel concreet houdt het Relatie Coachingtraject dit in:

In het Relatie Coachingtraject krijg je mijn persoonlijke begeleiding gedurende 12 maanden en reik ik je de juiste tools aan op het gepaste moment.

 • Elke maand live een 1-1 sessie waar we streven naar inzicht en waar ik je tools en technieken aanreik, zodat jij hiermee aan de slag kan gaan. Alles wat ik je aanleer, krijg je na de sessie ook in een overzichtelijk document mee naar huis.
 • Wekelijks feedback moment: in een werkdocument schrijf jij je doelstellingen neer, sta je stil bij je vorderingen en waar je staat. Je stuurt me dit op vrijdag door, zodat ik de vinger aan de pols kan houden. Where focus goes, energy flows.
 • Whatsapp en/of Zoom support: zit je vast, heb je twijfels, stuur me een bericht en ervaar me als een snelle hulplijn en je persoonlijke raadgever dichtbij.
 • Inspiratie: ik deel alles wat ik voor jou toepasselijk en inspirerend vind (boeken, podcasts, websites, events, …).

Dit is wat het Relatie Coachingtraject je brengt

Met stip op nummer 1: zelfliefde en zelfvertrouwen! Je voelt je goed in je vel, je weet wat je waard bent, je voelt je krachtig, zelfzeker en energiek. Je straalt positiviteit en leiderschap uit. Je voelt je vrij.

Je ervaart een warme, liefdevolle en respectvolle relatie met je partner. Jullie communiceren open en eerlijk, zonder taboes en in de liefdestaal van elkaar. Er is een wederzijdse bewondering en aandacht voor elkaar.

Je neemt je ouderrol helemaal op, zoals jij dat zelf wil. Samen met je partner vormen jullie een perfect team en leven jullie het voorbeeld voor aan de kinderen. Jullie vormen een droomgezin.

Er is meer balans tussen werk en privé. Goede communicatie, grenzen stellen en keuzes maken komen je ook op zakelijk gebied goed uit. Je wisselt een vervullende job af met vakanties met het gezin en momenten onder jullie twee.

Je staat veel bewuster in het leven. Je hebt geleerd hoe je alles kan aantrekken waar je van droomt en welke stappen nodig zijn om dat te realiseren. Je leeft hier en nu en je gebruikt je buikgevoel als persoonlijk kompas. Persoonlijke ontwikkeling is een onderdeel geworden van je manier van leven.

Patsy bracht orde in de chaos die heerste in mijn hoofd. Zij leerde me dat ik vaak vast zit in patronen en leerde me enkele trucs om daaruit los te breken. Daarbij leerde ze me een heel belangrijke truc, die ik voor de rest van m’n leven zal meedragen. Alleen al door dat inzicht kon ik bepaalde patronen doorbreken en dit bracht – hoe eenvoudig het ook klinkt – een immense verandering teweeg, waar niet alleen ikzelf, maar ook mijn (nieuw samengesteld) gezin de vruchten van plukt. Mijn partner volgde aan de zijlijn mee de coaching en beide staan we vandaag veel krachtiger en bewuster in het leven. De coaching was van onschatbare waarde en ik zou het zo opnieuw doen. Duizend maal dank voor alles, Patsy!

PS. Een jaar na de coaching hebben ze het huis gevonden waar ze van droomden en is hun gezinnetje uitgebreid. Allemaal zoals ze beschreven in hun toekomstplan en visionboard.

Ben jij mijn ideale klant?

 • Je bent een hardwerkende ondernemer die verlangt naar evenveel gezinsgeluk als zakelijk succes
 • Je hebt goeie intenties, alleen worden ze niet altijd gezien ;-)
 • Je bent open-minded en leergierig én je staat open voor persoonlijke ontwikkeling
 • Je bent bereid om te werken aan jezelf en om jezelf in de spiegel te kijken
 • Je bent het gewoon om in jezelf te investeren

Ben je benieuwd welke mogelijkheden ik voor je zie?

In een online Gratis Inzichtscall van 1u kijken we naar waar je nu vastloopt en of er een match is tussen ons. Check hieronder bij de Veelgestelde vragen of ik ook voor jou de ideale coach ben.

Veelgestelde vragen over het Relatie Coachingtraject

Waarom zou ik voor jou kiezen, Patsy?2023-06-07T10:34:53+02:00
 • Als ondernemer ken ik jouw leefwereld en kan ik meepraten over jouw business en de uitdagingen die je tegenkomt. Vele ondernemers voelen zich eenzaam aan de top. Iemand die kan meedenken op hun niveau en hen kan uitdagen om groter te denken, is op zich al goud waard.
 • Tijd en betrokkenheid! Ik kies heel bewust voor een beperkt aantal klanten, waardoor ik elke klant heel goed ken en de tijd en aandacht kan geven, die nodig is. Ik ken mijn klanten beter dan dat ze zichzelf kennen.
 • Als ervaringsdeskundige (scheiding, samengesteld gezin, overspel, sabbatjaar, ouderschap, ondernemerschap, …) spreek ik heel openlijk over mijn eigen ervaringen en lessen. Ik weet wat je voelt en wat je meemaakt. Je bent niet alleen.
 • Ik zeg wat ik voel dat er gezegd moet worden. Zacht confronterend, nooit (ver)oordelend. Ik probeer altijd jouw beeld te verruimen, de goeie intenties te zien bij iedereen, wat vaak nieuwe perspectieven geeft.
 • Praktisch, concreet en met de poten in de klei. Ik reik je (eenvoudige) tools en technieken aan, maar leer je ineens hoe je ze kan gebruiken.
 • Ik ben discreet en integer. Niemand hoeft te weten wat je mij vertelt of zelfs dat je bij mij in coaching bent, tenzij je dat zelf wil vertellen.
Waarom een jaartraject?2023-06-07T10:35:05+02:00

Onze relaties worden bepaald door heel wat factoren: onze ouders, onze opvoeding, onze eerdere ervaringen, onze persoonlijkheid, enz. We hebben strategieën ontwikkeld en er zijn patronen ontstaan. Enkele voorbeelden: je klapt dicht als je partner uitvliegt, je doet lacherig als het te serieus wordt, je steekt je kop in ’t zand, je loopt telkens weg, je bent conflict-vermijdend of roepen is de enige manier waarop er nog geluisterd wordt naar jou.

Ik hou niet van pleister-coaching: even een plakkertje op de wonde en weer doorgaan. Sommige wondes hebben het nodig om eerst proper gemaakt te worden (auwch), vooraleer ze kunnen helen. Bovendien is het misschien nodig om anders te leren lopen, als je steeds blijft vallen.

Natuurlijk wil ik mijn klanten heel concreet en praktisch leren hoe ze o.a. helder kunnen communiceren, maar we kijken daarbij eerst naar de persoonlijkheid van de klant. We kijken naar welke patronen er ingesleten zitten, waardoor communicatie moeilijk lijkt, want tips & tricks hebben geen duurzaam effect, als je niet naar het geheel kijkt. Het is zoals diëten zonder je voedingsgewoonten te veranderen. Na het dieet ben je even wat kilo’s kwijt, die er nadien vlot terug aankomen, van zodra je weer eet zoals vroeger.

Ik geloof in eenvoud en duurzaamheid. Dat doe ik door te werken naar inzichten. Inzicht krijgen in jezelf en de ander leidt tot duurzame liefdevolle relaties, zonder dat je hard moet werken of dat je hervalt in oude patronen. Naast inzicht is er dus ook nieuw gedrag nodig en dat vraagt tijd om helemaal te verankeren. Daarom werk ik met een jaartraject.

PS. Als er een snelle fix was, had je die toch al lang gevonden?!

Werk je ook met losse sessies?2023-06-07T10:35:19+02:00

Neen. In coaching gaat het over doelen stellen en de weg bewandelen om dat doel te bereiken. Dat lukt gewoon niet in 1 of 2 sessies.

Mag mijn partner meekomen?2023-06-07T11:26:49+02:00

Als jouw partner ook helemaal openstaat voor persoonlijke ontwikkeling en coaching, dan is die zeker welkom. Het gebeurt wel vaker dat de partner één of meerdere sessies mee volgt.

Wat als mijn partner niet wil meekomen?2023-06-07T10:35:40+02:00

Je hoeft niet te wachten tot je partner klaar is om mee te komen. Wachten zorgt voor een machteloos gevoel.

Je hoeft je partner ook niet te overtuigen om mee te komen. Je hebt je partner niet nodig om tot verandering te komen in jullie relatie.

Door je te focussen op jezelf, sta je in je kracht en voel je wat je wel kan doen. Van zodra jij begint te werken aan jezelf, zal je zien dat je ook impact hebt op de relatie. Door het zelf voor te leven, kan je je partner inspireren. Daden zeggen zoveel meer dan woorden.

PS. Ik geloof niet in dwingen of verbieden in een relatie, want dat leidt tot macht. Ik geloof wel in het verwoorden van wat je wel of niet leuk vindt, zodat de ander daar vrijblijvend rekening mee kan houden.

Wat houdt de investering in?2023-06-07T10:35:50+02:00

De investering in het jaartraject bedraagt 18.000 EUR, excl. BTW. Het is niet mogelijk om slechts 1 of enkele modules te volgen, zie ook de vraag “Waarom een jaartraject?”.

Dit is een investering in geld, maar ook een engagement in tijd en energie. Het is een investering in jezelf en je gezin.

Wat Anderen Zeggen

“Patsy leerde me een heel belangrijke truc, die ik voor de rest van m’n leven zal meedragen. Alleen al door dat inzicht kon ik bepaalde patronen doorbreken en dit bracht een immense verandering teweeg, waar niet alleen ikzelf, maar ook mijn gezin de vruchten van plukt.

“Dankzij Patsy’s oprechte interesse om je te leren kennen en door de rust en kalmte die zij uitstraalt, krijg je onmiddellijk een gevoel van veiligheid, vertrouwen en vooral van begrip. Ze wordt zowat je persoonlijke begeleider waarop je steeds kan rekenen.”

“Mijn coaching traject bij Patsy heeft mijn leven een heel andere wending gegeven. De inzichten, kennis en inspiratie die ik heb opgedaan, waardoor ik mijn stappen heb kunnen en durven zetten, zijn voor mij onbetaalbaar.

Ga naar de bovenkant