Coach opleiding

Toen ik zelf een coach nodig had, kwam ik terecht bij Anja Pairoux, de eerste Plusoudercoach in België. Daar besefte ik: “Ik wil doen wat Anja doet!”. Bij Anja volgde ik een coach opleiding en een jaar later maakte ik deel uit van haar team.

Ik kwam uit de IT sector en ik wist dat ik met mensen wilde werken. Maar hoe dat er moest uitzien, wist ik niet. Ik was fan van Wendy Bosmans, de super nanny, die op TV gezinnen hielp naar meer harmonie. Het was ongelofelijk hoe de kinderen veranderden van ettertjes naar engeltjes, alleen door met de ouders te werken. Dat fascineerde mij. Ik volgde eerst een Life Coach opleiding, gevolgd door de opleiding Relaties & Gezinnen bij Apluscoaching. Nu help ik koppels als Relatiecoach, maar even vaak gaat het over bewust ouderschap, waar vrijheid en verantwoordelijkheid hand in hand gaan en waar ouders leren grenzen stellen. Alles wat ik geleerd heb, pas ik zelf toe bij mijn eigen kinderen. Wat een cadeau!

Wil jij ook graag mensen helpen? Heb je interesse om zelf Coach te worden?

Als Aplus Certified Trainer geef ik coach opleiding en leid ik mensen op tot Life Coach, de basis voor alle andere specialisatie opleidingen. Ontdek hieronder onze coach opleidingen, data en prijzen.

Aplus certified trainer golden badge
meisje springt met armen en benen open in de lucht

Life Coach opleiding

Met de basis die we trainen op de Start-to-Coach opleiding, kan je vervolgens vanuit jouw authenticiteit verder bouwen aan de specialisatie die jij zelf wil uitgaan. Of je nu burn-out coach, stress coach, gezins- en relatiecoaching verkiest of je wil werken rond work-life balance, perfectionisme, loopbaanbegeleiding of natuurcoaching, onze coach opleiding is voor jou een ideale basis.

Relatiecoaching met koppel

Relatie Coach opleiding

In de opleiding Relatiecoach leer je mensen inzicht te verwerven in zichzelf, zodat ze ontdekken waarom ze reageren op bepaalde emoties. Je leert mensen ontdekken dat er patronen zijn waarin ze steeds vervallen en hoe ze hier mee om kunnen gaan. Via verschillende tools leer je om sterke en zwakke punten in een relatie helder te krijgen en om kernkwaliteiten en valkuilen uit te tekenen.

gezin met 5 kinderen in boom

Plusouder Coach opleiding

In de opleiding tot Plusouder Coach gaan we dieper in op de uitdagingen waar samengestelde gezinnen en plusouders tegenaan lopen. Je leert gezinnen vanuit een andere bril bekijken. Je leert ook om buiten het maatschappelijk gewenste plaatje te denken – werkelijk out-of-the-box denken. Een best confronterende en verrassende module met minder gangbare en conventionele ideeën.