Reserveer vandaag nog jouw life coaching sessie

Waarover gaat Life Coaching?

Als mens sta je af en toe voor nieuwe uitdagingen, onaangename verrassingen, complexe situaties of zelfs crisissituaties. In de hedendaagse maatschappij wordt er veel belang gehecht aan status en succes. Meer en meer mensen raken hierdoor het noorden kwijt en weten niet meer welke richting ze met hun leven uit willen. Iedereen maakt wel eens een periode mee waarin moeilijke beslissingen nodig zijn, waarin een verdriet moet worden verwerkt of waarin alles lijkt vast te lopen. Een ontslag, een echtscheiding, een burn-out, … komt steeds meer voor. Dit zal de komende jaren alleen nog maar toenemen.

Net zoals een voetbalploeg veel beter presteert met de juiste coach en trainer, zo ook heeft ieder van ons de juiste persoon nodig die hem aanmoedigt, begrijpt en helpt.

Life coaching brengt helderheid en structuur in je situatie, leert je inzicht te verwerven en doelstellingen te bepalen en te bereiken. Een Life Coach inspireert en motiveert. Er wordt meer en meer beroep gedaan op life coaching. Mensen vinden gemakkelijk de weg naar een life coach en bovendien staat het hip om je te laten coachen. Een therapeut probeert je comfortabel en beter te laten voelen met je verleden. Bij life coaching vertrekken we vanuit het ‘nu’ en werken we naar je toekomst toe. Een therapeut haalt je uit de put, een coach brengt je naar de top!

Meer info

Welke resultaten mag je verwachten van Life Coaching?

Dit is natuurlijk afhankelijk van jouw situatie en wie je bent als persoon.

Hierbij kan life coaching je zeker helpen:

 • keuzes maken die echt bij je passen
 • ontdekken wat je echt wilt
 • jezelf leren kennen en accepteren
 • nee leren zeggen
 • beter leren communiceren, zodat je boodschap overkomt zoals je het bedoelt
 • de spelregels van het leven leren kennen en gebruiken, zodat je je situatie kan veranderen

De gevolgen van life coaching zijn nog mooier:

 • je krijgt meer zelfvertrouwen en innerlijke rust
 • je slaapt beter en piekert minder
 • je leeft gezonder, omdat je minder negatieve energie opkropt
 • je voelt je beter in je vel, omdat je jezelf kent en aanvaardt
 • je ervaart meer controle over je situatie
 • je voelt meer vrijheid
 • je voelt je gelukkiger
KLAAR OM JE LEVEN TE VERANDEREN?

“Zelfs een reis van duizend mijl begint met een eerste stap” – Lao Tse

RESERVEER VANDAAG NOG JOUW LIFE COACHING SESSIE

Hoe ga ik te werk?

Ik ben ervan overtuigd dat er meer zit in jou! Samen gaan we op zoek naar wat je écht wil. En welke stappen je hiervoor moet zetten.

Ik stel het graag voor als een puzzel. Jij hebt alle puzzelstukjes, die je op tafel legt en ik help je er structuur in te brengen. Zo leggen we samen de puzzel van jouw leven. Tijdens deze reis leer ik je tools en technieken aan, die je voor de rest van je leven kan gebruiken. Je krijgt een gepersonaliseerde handleiding over jezelf met je valkuilen, angsten, talenten, je persoonlijkheidstype en je leiderschapsstijl.

Ik verwacht van jou dat je open en eerlijk bent en dat je bereid bent om te willen veranderen wat niet goed voelt. Als jij bereid bent om tijd, geld en energie te investeren in jezelf, dan beloof ik dat ik het beste in jou naar boven haal. Jij mag van mij verwachten dat alles wat je mij vertelt, tussen ons blijft en dat ik in jou zal geloven. Wat telt, is dat je vooruitgaat en uit de vicieuze cirkel stapt. We streven naar een blijvende verandering, geen korte termijn lapmiddelen.

​Als dit bij je past en je bent er klaar voor, dan maak je best een afspraak voor een eerste kennismakingsgesprek. Tijdens het gesprek geef ik je inzicht in je situatie op een visuele manier. Je gaat naar huis met tips en inzichten en een tastbaar document. Dit gesprek gaat door bij Human Excellence, duurt ongeveer 1 uur en kost 100 EUR (excl. BTW) of 121 EUR (incl. BTW). Hierin leren we elkaar beter kennen en als het klikt, bespreken we de volgende stappen.

Reserveer vandaag nog jouw life coaching sessie

Wat Anderen Zeggen

Birgit

“Dankzij Patsy voel ik mij gesteund om mijn grenzen te verleggen en meer te geloven in mezelf.”

Kristien

“Dankzij Patsy heb ik stappen gezet, die ik daarvoor niet had durven zetten.”

Mark

“Dankzij de coaching heb ik mijn vrouw teruggevonden! Ik voel mij weer veel gelukkiger.”

Meer Getuigenissen

Blog

Af en toe schrijf ik een blog, een verhaal uit mijn eigen leven of coaching praktijk, dat mij een inzicht bracht en dat ik graag met jou wil delen. Laat het mij weten via een bericht of mail, als het jou geraakt heeft of als je iets wil aanvullen. Zo kunnen we leren van mekaar. Klik op de titel van de blog of op de afbeelding om het hele verhaal te lezen…