Waarover gaat Life Coaching?

Als mens sta je af en toe voor nieuwe uitdagingen, onaangename verrassingen, complexe situaties of zelfs crisissituaties. In de hedendaagse maatschappij wordt er veel belang gehecht aan status en succes. Meer en meer mensen raken hierdoor het noorden kwijt en weten niet meer welke richting ze met hun leven uit willen. Iedereen maakt wel eens een periode mee waarin moeilijke beslissingen nodig zijn, waarin een verdriet moet worden verwerkt of waarin alles lijkt vast te lopen. Een ontslag, een echtscheiding, een burn-out, … komt steeds meer voor. Dit zal de komende jaren alleen nog maar toenemen.

Net zoals een voetbalploeg veel beter presteert met de juiste coach en trainer, zo ook heeft ieder van ons de juiste persoon nodig die hem aanmoedigt, begrijpt en helpt.

Life coaching brengt helderheid en structuur in je situatie, leert je inzicht te verwerven en doelstellingen te bepalen en te bereiken. Een Life Coach inspireert en motiveert. Er wordt meer en meer beroep gedaan op life coaching. Mensen vinden gemakkelijk de weg naar een life coach en bovendien staat het hip om je te laten coachen. Een therapeut probeert je comfortabel en beter te laten voelen met je verleden. Bij life coaching vertrekken we vanuit het ‘nu’ en werken we naar je toekomst toe. Een therapeut haalt je uit de put, een coach brengt je naar de top!

Welke resultaten mag je verwachten van Life Coaching?

Dit is natuurlijk afhankelijk van jouw situatie en wie je bent als persoon.

Hierbij kan life coaching je zeker helpen:

 • keuzes maken die echt bij je passen
 • ontdekken wat je echt wilt
 • jezelf leren kennen en accepteren
 • nee leren zeggen
 • beter leren communiceren, zodat je boodschap overkomt zoals je het bedoelt
 • de spelregels van het leven leren kennen en gebruiken, zodat je je situatie kan veranderen

De gevolgen van life coaching zijn nog mooier:

 • je krijgt meer zelfvertrouwen en innerlijke rust
 • je slaapt beter en piekert minder
 • je leeft gezonder, omdat je minder negatieve energie opkropt
 • je voelt je beter in je vel, omdat je jezelf kent en aanvaardt
 • je ervaart meer controle over je situatie
 • je voelt meer vrijheid
 • je voelt je gelukkiger
KLAAR OM JE LEVEN TE VERANDEREN?

“Zelfs een reis van duizend mijl begint met een eerste stap” – Lao Tse

Hoe ga ik te werk?

Ik ben ervan overtuigd dat er meer zit in jou! Samen gaan we op zoek naar wat je écht wil. En welke stappen je hiervoor moet zetten.

Ik stel het graag voor als een puzzel. Jij hebt alle puzzelstukjes, die je op tafel legt en ik help je er structuur in te brengen. Zo leggen we samen de puzzel van jouw leven. Tijdens deze reis leer ik je tools en technieken aan, die je voor de rest van je leven kan gebruiken. Je krijgt een gepersonaliseerde handleiding over jezelf met je valkuilen, angsten, talenten, je persoonlijkheidstype en je leiderschapsstijl. Je krijgt inzicht in je mindset, alsook in de patronen en gewoontes die jou in de weg zitten om vooruit te komen.

Ik verwacht van jou dat je open en eerlijk bent en dat je bereid bent om te willen veranderen wat niet goed voelt. Als jij bereid bent om tijd, geld en energie te investeren in jezelf, dan beloof ik dat ik het beste in jou naar boven haal. Jij mag van mij verwachten dat alles wat je mij vertelt, tussen ons blijft en dat ik in jou zal geloven. Wat telt, is dat je vooruitgaat en uit de vicieuze cirkel stapt. We streven naar een blijvende en duurzame verandering, geen korte termijn lapmiddelen.

​Als dit bij je past en je bent er klaar voor, contacteer me dan. Na een eerste korte kennismaking via mail of telefoon, maken we een afspraak voor een intakegesprek. Voor dit intakegesprek (2u) betaal je 250 EUR (excl. BTW) of 302,50 EUR (incl. BTW). Dit intakegesprek niet zomaar een kennismakingsgesprek. Je stapt na dat eerste gesprek namelijk al buiten met je eerste inzichten en een beeld van welk leven mogelijk is voor jou, zowel privé als professioneel. Als het klikt voor ons allebei, bespreken we de volgende stappen.

Is de afstand te groot voor jou of ben je woonachtig in het buitenland, dan help ik je ook graag online via Zoom.

Wat Anderen Zeggen

“Patsy leerde me een heel belangrijke truc, die ik voor de rest van m’n leven zal meedragen. Alleen al door dat inzicht kon ik bepaalde patronen doorbreken en dit bracht een immense verandering teweeg, waar niet alleen ikzelf, maar ook mijn gezin de vruchten van plukt.

“Dankzij Patsy’s oprechte interesse om je te leren kennen en door de rust en kalmte die zij uitstraalt, krijg je onmiddellijk een gevoel van veiligheid, vertrouwen en vooral van begrip. Ze wordt zowat je persoonlijke begeleider waarop je steeds kan rekenen.”

“Mijn coaching traject bij Patsy heeft mijn leven een heel andere wending gegeven. De inzichten, kennis en inspiratie die ik heb opgedaan, waardoor ik mijn stappen heb kunnen en durven zetten, zijn voor mij onbetaalbaar.