Inspiratie

Ik heb heel wat mensen leren kennen, die mij inspiratie gegeven hebben en voor wie ik veel bewondering heb. Misschien kunnen ze jou ook inspiratie geven.

foto van Anja Pairoux

Anja was de eerste stiefoudercoach in België. Ze schreef het boek “Je wist waar je aan begon!?” over de do’s en don’ts van het plusouderschap. Ze is expert op gebied van nieuw samengestelde gezinnen en intussen heeft ze een heel team van plusoudercoaches en relatiecoaches opgeleid om gezinnen te begeleiden in hun zoektocht naar harmonie.

Anja is een geweldige madam en ik vind het heerlijk om met haar samen te werken. Ze is mijn coach, mentor, buddy en vriendin.

foto van Brené Brown

Brené Brown

Brené Brown is een Amerikaanse onderzoekster uit Texas, die vooral bekend is voor haar werk rond kwetsbaarheid en empathie.

Een boek dat ik je kan aanraden is “De moed van imperfectie”. Ze werd bekend door haar TED talk rond “De kracht van kwetsbaarheid”. Must see!

foto van Tony Robbins

Tony Robbins

Tony Robbins is een icoon op gebied van life en business coaching. Hij is heel energiek, laat mensen over hete kolen lopen en zijn missie is “to impact the lives of millions”. Hij schreef verschillende bestsellers en heeft wereldsterren gecoacht.

Ik ben opgegroeid in Bornem. Toen ik 20 jaar was, heb ik samen met mijn vader aan de Dodentocht meegedaan, een wandeling van 100 km. Het werd een tocht vol inspiratie, die de basis heeft gelegd voor wie ik vandaag ben en wat ik bereikt heb.

Hieronder vertel ik er meer over…

Boeken

Deze boeken vind ik een aanrader:

Podcasts

Op deze podcasts ben ik geabonneerd:

  • 100% inspiratie Podcast – Thijs Lindhout
  • Holistik Podcast – Karlijn en Evelyn
  • Leef je mooiste leven – Michael Pilarczyk
  • Op wandel – Dorien Draps (in aflevering 6 mocht ik mee op wandel)

Blog

Af en toe schrijf ik een blog, een verhaal uit mijn eigen leven of coaching praktijk, dat mij een inzicht bracht en dat ik graag met jou wil delen. Laat het mij weten via een bericht of mail, als het jou geraakt heeft of als je iets wil aanvullen. Zo kunnen we leren van mekaar. Klik op de titel van de blog of op de afbeelding om het hele verhaal te lezen…